Tidlig vår-kajakk

- Special Offer -

Havkajakkpadling med ekte Viking atmosfære

Å padle havkajakk tidlig på våren er nesten an magisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. Fjelltoppene er fortsatt dekket av snø og på denne tiden av året føles det ekstra tydelig hvor langt mot Nord vi er. Det er mulighet for å få se blant annet nise, sel – og noen ganger også havørn.

FlatEarth Adventures tilbyr padleinstruksjon for begynnere såvel som de litt mer erfarne. Uansett hvilken av våre mange populære kajakkturer du velger, vil du være sikker på å bli dypt imponert av det overveldende fjordlandskap med de karakteristiske fjell, som hever seg majestetisk mot himmelen.

Beliggenhet

Alle havkajakkturer foregår på Eidfjorden og inn i Simadalsfjorden, allerinnerst inne i Hardangerfjorden. Siden Simadalen er urtolig smal med stupbratte fjell til begge sider, får man den ultimative fjordfølelse på våre kajakkturer. Dessuten er Simadalsfjorden godt beskyttet mot annen ferdsel, så den autentiske fjordfølelsen vil ikke bli spolert av annen voldsom motorisert trafikk på vannet.

Praktisk informasjon

Instruktøren møter gruppen direkte ved fjorden, rett utenfor COOP supermarked i sentrum av Eidfjord. Vi anbefaler at man er der ca. 5 – 10 min. i forkant. Siden det er en kald tid å  paddle får alle deltakere på tørrdrakt. Tørdakt + neoprenstøvler utlånes af FlatEarth og er inkludert i prisen.

Vanskelighetsgrad: Lett / moderat – tidligere erfaring ikke nødvendig.

Varighet: 3 t.

Start: 14:00 og

Min. alder: 18 år

Pris, voksen: NOK 690,- p.p.

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her