Halvdagstur med utelunsj

- Special Offer -

Havkajakkpadling med forbløffende fjordlandskap

Å padle havkajakk på fjorden er en fantastisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. På denne turen er en lett utelunsj inkludert. Vi padler samme distanse som på den klassiske 3-timersturen, men på vei tilbake stopper vi opp og spiser lunsj på en av de små strander. Det er mulighet for å få se blant annet nise, sel – og noen ganger også havørn.

FlatEarth Adventures tilbyr padleinstruksjon for begynnere såvel som de litt mer erfarne. Denne 3-timers turen er vår mest populære kajakktur, og det er attpåtil tid til å oppleve andre av Eidfjords mange seværdigheter samme dag. Uansett hvilken av våre mange populære kajakkturer du velger, vil du være sikker på å bli dypt imponert av det overveldende fjordlandskap med de karakteristiske fjell, som hever seg majestetisk mot himmelen.

Beliggenhet

Alle havkajakkturer foregår på Eidfjorden og inn i Simadalsfjorden, allerinnerst inne i Hardangerfjorden. Siden Simadalen er urtolig smal med stupbratte fjell til begge sider, får man den ultimative fjordfølelse på våre kajakkturer. Dessuten er Simadalsfjorden godt beskyttet mot annen ferdsel, så den autentiske fjordfølelsen vil ikke bli spolert av annen voldsom motorisert trafikk på vannet.

Praktisk informasjon

Instruktøren møter gruppen direkte ved fjorden, rett utenfor COOP supermarked i sentrum av Eidfjord. Vi anbefaler at man er der ca. 5 – 10 min. i forkant

Vanskelighetsgrad: Lett / moderat – tidligere erfaring ikke nødvendig.

Varighet: 4 t.

Start: 9:30

Min. alder: 10 år

Pris, barn (alder 10 – 14): NOK 690,- p.p.

Pris, voksen: NOK 815,- p.p.

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her